Overfaldsalarmer til sundhedsvæsnet

Vores overfaldsalarmer giver tryghed til dit personale.

Øget sikkerhed til udkørende plejepersonale

Det kan være nødvendigt for udkørende plejepersonale at have øget sikkerhed, hvis en del af patienterne kan være udadreagerende eller af andre årsager, sætter plejepersonalet i en usikker position. Derfor anbefaler vi at overveje overfaldsalarmer til sundhedsvæsnet, hvis dit personale kan komme til at stå i sådanne situationer.

Vores produkter henvender sig til følgende grupper indenfor sundhedsvæsnet:

  • Udkørende plejepersonale.
  • Patienter der har brug for øget sikkerhed.
  • Plejepersonale der har sin daglige gang på afdelinger, hvor de kan være i udsatte situationer.

Høj kvalitet og sikkerhed

Vi har allerede et tæt samarbejde med en række kommuner, der benytter vores GPS enheder, som primært henvender sig til personer med demens. Derfor ved vi at vores produkter er af højeste kvalitet. (find GPS enheder til demensramte her)

Det er vigtigt at vores produkter fungerer korrekt. Da det kan være sekunder, der er afgørende for om hjælpen kommer rettidigt og når der kan være tale om liv eller død, tager vi kvalitet og sikkerhed meget seriøst.

Vil du vide mere om produktet?
Læs mere om vores overfaldsalarmer her. Er du interesseret i en overfaldsalarm eller vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte os på +45 52 80 60 80 eller [email protected]. Vi har en række forskellige overfaldsalarmer, gå til overfaldsalarmer, for at se hele oversigten.