Stella Safe

Stella Safe er en del af virksomheden Stella Care. Stella Care har siden 2012 leveret GPS enheder til personer med demens. Derfor har vi en stor viden indenfor dette område, da vores overfaldsalarmer er bygget på den samme teknologi.

Hvem er Stella Safe

Vores erfaringer indenfor området gør, at vi med sikkerhed ved, at vores produkter er pålidelige og sikre. I værst mulige tilfælde kan et dårligt produkt måske koste menneskeliv. Det er vi meget seriøse omkring! De overfaldsalarmer vi sælger, er derfor designet til simpelt og hurtigt, at kunne skabe kontakt til enten en kontrolcentral eller ansvarsperson. På den måde er du og dine kollegaer aldrig alene i kritiske situationer.

Din tryghed
Det er vigtigt for os, at vores overfaldsalarmer er af den bedste kvalitet. Derfor fokuserer Stella Safe udelukkende på at udvikle overfaldsalarmer med den nyeste og sikreste teknologi. Vores overfaldsalarmer kan bruges af både virksomheder og kommuner, der har behov for ekstra sikkerhed.

Vores overfaldsalarmer kan bruges af både virksomheder, kommuner og private.

Vores overfaldsalarmer henvender sig primært til personer fra:

Sundhedsvæsnet – Det kan både være personale og patienter. Fx udkørende plejepersonale, der primært arbejder alene.

Vagt- & sikkerhedspersonale – Personer i dette erhverv kan have brug for forstærkning fra deres kollegaer, da de ofte arbejder alene eller over større arealer.

Offentlige personer – Livet som offentlig person kan til tider skabe utryghed. Derfor kan vores overfaldsalarmer bidrage til ekstra tryghed i hverdagen.

Eller personer som ønsker ekstra Rejsesikkerhed. Det kan fx være forretningsrejser, hvor man ønsker ekstra sikkerhed.

    Præcis gps position

    Alle Stella Safe’s overfaldsalarmer er opsat til straks, at kunne sende den aktuelle GPS position – så snart man trykker på alarmknappen. Enheden vil sende en GPS position, som løbende vil blive opdateret.

    Befinder du dig udendørs, vil GPS’en vise en nøjagtighed helt ned til 1 meter. Hvis du befinder dig indendørs vil GPS’en have en nøjagtighed på ca. 25 meter eller bedre – afhængig af bygningens beskaffenhed.