Personlig overfaldsalarm til vagt- og sikkerhedspersonale

Personlig overfaldsalarm til vagt- og sikkerhedspersonale

Vælg vores overfaldsalarmer til dine vægtere

Det kan være risikabelt at arbejde som vagt, dørmand eller generelt sikkerhedspersonale. Derfor kan det være nødvendigt med en personlig overfaldsalarm på jobbet. Med en personlig overfaldsalarm giver du dine folk mulighed for at komme i kontakt med en ansvarshavende eller kontrolcentral. På den måde har de mulighed for at tilkalde hjælp eller i værste tilfælde tilkalde politiet.

I sikkerhedsbranchen står man dagligt i situationer, hvor en overfaldsalarm ville give mening. Den kan også være nødvendigt, hvis sikkerhedsfolkene er ansvarlig for andres sikkerhed.

Høj kvalitet og sikkerhed

Vores overfaldsalarmer giver mulighed for to-vejs-tale. Det giver dine folk mulighed for at tale sammen, hvis det skulle være nødvendigt. I andre situationer har personen måske ikke mulighed for at tale, det kan fx være, fordi de står i en så alvorlig situation, at personen ikke har mulighed for at tale. I disse tilfælde kan man enten sende et alarmtryk eller sætte personen i den anden ende på ”mute”.

Vi har samarbejde med Den Jyske Kontrolcentral. De står for at tilkalde hjælp til dine ansatte. Der er også mulighed for at indstille overfaldsalarmen til at tilkalde hjælp til andre personer eller personale.

Er du interesseret i en personlig overfaldsalarm til dine ansatte?
Hvis du er interesseret, er du velkommen til at kontakte os på +45 52 80 60 80 eller [email protected]