Tryghedsalarm med gps til offentlige personer

Er du en offentlig person, der arbejder i den offentlige tjeneste eller lign. Kan du måske have brug for en tryghedsalarm.

Måske er en personlig overfaldsalarm løsningen for dig

Er du en offentlig person, der arbejder i den offentlige tjeneste, eller er du kendis? Kan du måske have brug for en tryghedsalarm. Det kan være nødvendigt i perioder at gøre brug af sin alarm, enten når du færdes som privatperson eller i tjeneste.

Vores tryghedsalarm giver dig mulighed for øjeblikkeligt at give besked til en person, der har ansvaret for din sikkerhed eller en kontrolcentral, der efterfølgende kan videregive din præcise position til politiet, som rykker ud. Eller du kan vælge begge metoder.

Har du brug for ekstra tryghed?

Vi skræddersyer vores overfaldsalarmer til netop dit behov, derfor har vi en række forskellige produkter, som har en lang række forskellige kombinationsmuligheder alt efter dit behov. Hvis du har behov for en personlig alarm, anbefaler vi derfor, at du kontakter os, og forklarer din situation, herefter vil vi forsøge at sammensætte præcis det produkt, der passer bedst til dig.

Hvis du er interesseret er du meget velkommen til at kontakte os på +45 52 80 60 80 eller på [email protected]
– Vi ser frem til at høre fra dig.