Personlig overfaldsalarm

Med en personlig overfaldsalarm fra Stella Safe sendes den aktuelle GPS position straks til en ansvarsperson eller kontrolcentral. Dette gør den så snart der trykkes på alarmknappen. Efterfølgende vil GPS positionen løbende blive opdateret. Befinder du dig udendørs, kan vores enhed måle ned til 1 meters nøjagtighed. Befinder du dig indendørs, vil vores overfaldsalarmen have en nøjagtighed på ca. 25 m eller bedre. Det afhænger af bygningens beskaffenhed.

Nova Gps ur

Liva GPS ur

Evi gps boks

Alle vores overfaldsalarmer har 2-vejs-tale. På den måde kan man hele tiden være i dialog med alarm-modtageren.

Med en alarm fra Stella Safe kan du føle dig tryg. Vagt og alarmcentralerne vil vide præcis, hvor du befinder dig. Hvis uheldet skulle være ude. Vores produkter er designet, så de er stilrene, diskrete og moderne. På den måde har du mulighed for at bære vores enheder men samtidig være diskret og moderne. Vi ved, at kvaliteten af vores produkter er i top, da vi også leverer GPS enheder til demente. Er du interesseret i enheder til demente så gå ind på stellacare.dk.

Er du i tvivl om, hvilken overfaldsalarm du skal vælge, så tilbyder vi, at du kan teste dem af i 2 uger helt gratis. I denne periode kan du frit benytte vores support, hvis du har spørgsmål, eller ønsker at ændre opsætningen af overfaldsalarmen.