Rejsesikkerhed på dit næste udenlandsophold

Føl dig tryg uanset hvor du befinder dig

Få ekstra rejsesikkerhed når du skal rejse

Få ekstra rejsesikkerhed når du skal rejse. Det er vigtigt at føle sig tryg, uanset om det er på badeferien eller en forretningsrejse. Med vores overfaldsalarmer har du mulighed for at give besked til din familie, hotel eller sikkerhedspersonale, hvis du skulle stå i en situation, hvor du har brug for hjælp. Når du har sendt en alarm, vil disse personer have mulighed for at finde dig på et kort, der vil vise din aktuelle position live.

Hvem kan bruge vores alarmer?
Alle kan bruge vores alarmer, det kan være rejsearrangører, virksomheder der ofte skal på forretningsrejser i lande, hvor sikkerheden i det pågældende land ikke er tilstrækkelig.

Du kan læse rejsevejledninger på udenrigsministeriets hjemmeside. Her kan du få et overblik over sikkerheden på din næste rejse.

Hvordan ser vores overfaldsalarmer ud?

Vores rejsealarmer fås i en tre forskellige modeller. Du kan få modeller, der har et diskret design, samt modeller der er synlige. Forskelligt design til forskellige behov.

Er du interesseret i en rejsealarm, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på +45 52 80 60 80 eller mail [email protected], så vil vi rådgive til det produkt, der passer bedst til dit behov.