fbpx

Tryghedsalarm med GPS
til offentlige hverv

Tryghedsalarm
til offentlige personer

Måske er en personlig overfaldsalarm løsningen for dig

Er du en offentlig person, der arbejder i den offentlige tjeneste eller hverv. Kan du måske have brug for en tryghedsalarm. Det kan være nødvendigt i perioder, at gøre brug af sin alarm, enten når du færdes som privatperson eller i tjeneste.

Vores tryghedsalarm giver dig mulighed for øjeblikkeligt at give besked til en person, der har ansvaret for din sikkerhed, en kontrolcentral, der efterfølgende kan videregive din præcise position til politiet, som rykker ud. Eller du kan vælge begge metoder.

Har du brug for ekstra trykhed?

Vi skræddersyer vores overfaldsalarmer til netop dit behov, derfor har vi en række forskellige produkter, som har en lang række forskellige kombinationsmuligheder alt efter dit behov. Hvis du har behov for en personlig alarm, anbefaler vi derfor at du kontakter os og forklarer dit behov, herefter vil vi forsøge at sammensætte præcis det produkt, der passer bedst til dig.

Diskretion og stilrent design

Nedenfor kan du se vores forskellige overfaldsalarmer. Det er vigtigt for os at vores alarmer også kan være diskrete, men stadig kan bæres uden nødvendigvis at vise man bære en alarm.

Hvis du er interesseret er du meget velkommen til at kontakte os på +45 52 80 60 80 eller på [email protected] – Vi ser frem til at høre fra dig.

Stella safe

Vores udvalg af alarmer

Her kan du se vores udvalg. Vi har en alarm til alle. Find den der passer bedst til dig og dit erhverv.

Overfaldsalarmer fra Stella Safe Nero Sort

Vega Ur

Diskret overfaldsalarm med nyt design og teknologi.

PRISER FRA
249,-

Læs mere

Overfaldsalarmer fra Stella Safe Rosa

Mira

Feminint og elegant design, som adskiller sig fra en traditionel overfaldsalarm

PRISER FRA
249,-

Læs mere

Overfaldsalarmer fra Stella Safe Sort Minibox

evi

Evi overfaldsalarm har et enkelt og klassisk design.

PRISER FRA
199,-

Læs mere