Nova overfaldsalarm med nødkald og gps

Stilrent og tidløst design Vores Nova overfaldsalarm har et stilrent design. Uret kan bæres af både mænd og kvinder, pga. det tidløse- og kønsneutrale design. Vores Nova overfaldsalarm vil vi anbefale til personer, der ønsker at være diskrete på deres job eller i situationer, hvor man har behov for en overfaldsalarm. Nova holder strøm i op til 5 døgn, og er derfor det ur, vi har med den absolut bedste batteritid. Hvordan virker overfaldsalarmen? Du trykker én gang på siden af uret. Herefter skal du bekræfte opkaldet ved at trykke en gang til på skærmen. På den måde verificerer du opkaldet, og undgår fejlopkald. Priser fra 249,- pr/md
Køb*
Engangsbeløb 3595,-
Abonnement 249,-

Hvad inkluderer køb
Der er 12 mdrs. garanti på GPS-enhederne. Defekte enheder ombyttes uden beregning i garantiperioden. Ved køb ejes enheden af kunden, derfor skal enheden ikke returneres, hvis aftalen opsiges. Opsiges abonnementet, kan enheden ikke benyttes med Stella Safes system. Køber man GPS-enheden, skal man betale et fast månedligt abonnement.

Hvad inkluderer et abonnement
Et abonnement inkluderer simkort/e-sim, 24/7/365 service dvs. oprettelse af GPS-enheder, opsætning af telefoner til sporing, oprettelse af web-logins, opsætning af geofence mv. Derudover inkluderer abonnementet softwareopdateringer til både GPS-enheder og lokaliseringssystem.

Priserne er DKK ex. moms

Tid mellem nye positioner 15 sek.
Batteritid 1-5 døgn
Mulighed for opkobling til kontrolcentral Ja
Mulighed for hjemmezone strømsparer Ja
Vandtæt* Ja – IP67
Mulighed for to-vejs tale Ja
Oplader og ledning til opladning medfølger Ja

* IP-klasser bruges internationalt til at beskrive produkters støv- og vandtæthed. Produkterne testes ud fra standardiserede tests, således kan der fastsættes en IP-klasse for produktet. Du kan læse mere her.

 

Oplæsning af tid Ja
Slå alle lyde fra Ja
SOS-opkald Ja – to prædefinerede numre/eller kontrolcentral